Alla inlägg den 14 juni 2008

Av Kaka Fåni - 14 juni 2008 16:04


I bland kan man bara ställa sej förundrande bakom Aftonbladets (och Expressens) jakt på pengar och jakt på att bli största (grobianen) på Internet.


Överallt varnas för att, på Internet, hänga ut sina barn via bilder. Till och med medierna själva varnar, rädda barnen varnar, barnombudsmannen varnar. Vad gör samtidgt media? Expressen uppmanar föräldrar att ladda upp bilder på sina barn, Aftonbladet uppmanar en att ladda upp bilder på ens barn på ders familjesajt.


Dummhuvuden gör naturligtvis detta, göder dom med pengar och visar glatt upp de små telingarna för tusentals och åter tusentals främmande människor.


Vill du att vem som helst ska ha bilder på DINA BARN i sin dator. Kanske kul att veta att lilla Amanda som du älskar så högt används som runkobjekt eller att hennes huvud klipps ut från din uppladdade bild, sätts på en annan kropp och sedan användas på pedofilsajter?


HEJJA MAMMA OCH PAPPA som utsätter sitt barn för detta och samtidgt betalar för det och gynnar sajtägaren med pengar. Har ett ord för er: VÄVLA SUGANDE PUCKON.


Den dag ert barn, på bild, dyker upp i en pedofilhärva så hoppas jag att ni har en jävligt bra ursäkt till era barn om varför ni la upp bilder på Internet på dom. De är ju KNAPPAST TILLFRÅGADE.


PUL, det omfattar bilder. För att en bild på en person ska få publiceras så krävs dess tillstånd, har barnen givit detta, kan de osm minderåriga ge sitt tillstånd? Är det föräldrarna som ger sitt tillstånd och bär ansvaret, ta då ansvar för era barn i stället för att servera dom gratis på Internet till vem som helst.


Här nedan finns en artikel från Expressen, skriven av: Av Mattias Ek


Pedofiler laddar ner bilder från familjebloggar
Pedofiler laddar ner familjers semesterbilder på barn.
Sen görs bilderna om till barnporr.
- Det händer att de byter ut huvuden på barnen, säger Sten Warmland på Rikskriminalen.
Det blir allt vanligare att familjer lägger ut sina semesterbilder på internet. Att dela med sig av sköna semesterminnen kan värma upp lite i novembermörkret. Men bilderna på de lekande barnen i lätta badkläder hamnar rätt i fel händer på internet.


"De görs om"
Rikskriminalens barnporrgrupp gör ibland läskiga upptäckter i det beslagtagna bildmaterialet. - Det är inte alltid att det är barnpornografiska bilder från början, men de görs om, säger Rikskriminalens Sten Warmland till Expressen.se. Genom att klippa och klistra i datorn förvandlas en oskyldig barnbild från en badstrand till barnporr. Problemet växer. - Genom så kallad morfning har de nästan bytt huvuden på barn ibland. Det är i betraktarens öga. Det fyller en funktion för de här männsikorna.


"Det är riskfyllt"
Sten Warmland varnar famijer för riskerna med att lägga ut bilder på internet. - Det är riskfyllt. Förr eller senare hamnar de i ett sammanhang som de inte var avsedda för. Det här är ett problem. Jag vet inte hur stort det är. Men jag skulle inte vilja ha bilder av mina barn hos pedofiler, säger Sten Warmland. Rikskriminalen försöker att spåra bildernas ursprungsägare. - I nåt fall har vi försökt att nå familjen men det är dåliga odds.


http://www.expressen.se/1.463042

Presentation

Omröstning

Vem är du som besöker bloggen?
 En vän
 Någon ur familjen
 En som råkat komma fel
 En tillfällig gluttare
 En återkommande gluttare

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards