Alla inlägg den 6 juni 2008

Av Kaka Fåni - 6 juni 2008 23:28


I dag fann jag en ny sida hos en vän, en mycket trevlig sida, en sida som vi båda delar, vi är lika tålmodiga båda två men när vi blivit tillräckligt uppretade så agerar vi lika (i)rationellt och logiskt, vi ger igen.


Hon bor ovanpå en tvättstuga där man itne får tvätta efter 21 just för att det bor någon ovanpå tvättstugan. Hon berätta då om de som tvättar ändå och hur många gånger av natt-tvätt hon stod ut med innan hon förvandlades till "sätta lappar i tvättstugan kärringen" och hur lång tid det tog innan hon började skälla på de som var och tvättade sent på natten. vi var rörandes överens över dessa otroligt okänsliga och ohyfsade tvättstugehuliganer, stryk skulle de ha.


Sen övergick vi till luddfiltret på torktumlaren och gick från att de kan brinna upp om det blir för mycket ludd till dessa "jag lämnar mitt ludd i gåva till tvättmänniskan som kommer efter mej". Vi avhandlade dom relativt fort och placerade de i ett fack tillsammans med de som är så oplanerade att de måste tvätta mitt i natten kosta vad det kosta vill.


Vi insåg båda två att om vi bodde i samma trapp skulle vi två snabbt förvandlas till två tvättestugedemoner (har jag sagt att man ska torka av på maskinen och inte lämna tvättpulver efter sej?!).


Efter ytterligare en halvtimmes diskussion och avhandlande över hur man uppfostrar de som ska använda den allmänna tvättstugan (stäng av strömmen kl. 09, skruva ur propparna, göm kläderna för den som inte tar ur efter sej inom överskådlig tid, klistra upp stora skyltar som beskriver ordningsreglerna, svartlista återkommande syndare från tvättstugan, stoppa kvarglömd (med flit) ludd i försyndarens brevinkast) så insåg vi att det nog är ganska billigt att köpa en egen tvättmaskin.... STOPP! Tror ni att vi skulle göra det? Är ni inte riktigt kloka, vi som har sååååå roligt! :-o

Presentation

Omröstning

Vem är du som besöker bloggen?
 En vän
 Någon ur familjen
 En som råkat komma fel
 En tillfällig gluttare
 En återkommande gluttare

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards