Alla inlägg den 5 augusti 2008

Av Kaka Fåni - 5 augusti 2008 23:54


Husvagnen har trippla platser i våningssängen, kan någon förklara för mej hur det då kommer sej att när lillpojekn fick välja plats så blev det så

här? (Han ligger i en utdragslåda som man kan ha till tex. leksaker) :-D

Av Kaka Fåni - 5 augusti 2008 21:30


Är det bara jag som månad från månad och (tyvärr) år från år blir tröttare och tröttare och mer och mer utled på Sverige? Det går ständigt, ständigt utför och ALLT blir bara dyrare och dyrare och mer och mer skit...


Bensinen - vem fan har råd snart att åka bil med upp mot 14 kronor litern där nästan ALLT enbart är skatter?


Tandvårdsreformen som skulle hjälpa så många att ha råd med tandläkaren... jo den gäller alla tänder UTOM dom där människor har mest problem, tuggtänderna. Det står så fint "bara" de tre tänderna uppe och nere längst in som inte täcks av reformen och alltså av försäkringen... räkna dina tänder, det är dina tuggtänder, de som oftast går sönder. Mao är denna reform lika med skiten under mina skor. (Se länk sist i detta inlägg)


Skolan. De läggs ner och klasserna gör större och större med fler och fler outbildade lärare. Högvinst: Svensklärare som inte ens kan prata Svenska så elever (eller föräldrar) förstår vad läraren säger... sen får elverna skäll för att de intekan ta till sej undervisningen och sura lappar hem...


Vården, köa tills du dör eller sälj det mesta du har och få det gjort snabbt via Privatvården och så har det varit hela tiden med sossarna och hela tiden med de blå.


Nollvision på våra vägar men i vården är det hela ok att 10 pers om dagen dör pga. slarv.


Dagis som är så överfyllda så personalen inte kan föra en vettig verksamhet utan enbart utfodrar och vaktar barn.


Dyr mat, höga hyror, svindyr el där skatter och avgifter är det mesta du betalar och där du också betalar skatt på skatten, hejja!


Svenska vägar som är så dåliga så stenskott som en gång i tiden inte var så vanligt i dag är vardagsmat. För att citara en äldre vän: "numera är det svårt att köra bil utan att löständerna skakar loss under färden"


Ambulans som enbart kommer om du hotar med stryk eller att bomba sjukhuset eller om det är en normal olycka där alla ser att de behövs och det itne går att avstå en ambulans. Privatpersoner som bryter benen eller får hjärtattack kan ta bussen.


Förlossningsvård som är kvar på medeltiden där kvinnor ska lida och barn dör pga. att de vägrar kjesarsnitt av rent principiella skäl.


Äldrevård som består av förvaring och vanvård om du inte som gammal råkar ha jackpott och hamna exakt rätt.


Jobba inte över och försök tjäna lite mer för att klara dej för då bestraffas du med ökade skatter så du i slutändan lika väl kan avstå din övertid.


Ett tågnät som är så dyrt att nyttja så få kan åka en hel familj och ta bilen i och med bensinpriserna är snart heller inte ett alternativ. Ska vi återgå till kärra och oxe?


Så här kan jag hålla på och skriva länga, jäkla sug land. :-E Vad betalar man skat för som är mer än hälften av vad man eg. tjänar 40 till dej, 60 till staten. Summeringen är sedan att du ska vara glad för de smulor du får för det kunde ha varit värre, du kunde inte fått nåt alls så håll käft...


Tandvårds"reformen":


http://www.expressen.se/nyheter/1.1253577/sa-luras-du-av-tandvardsbluffen

Av Kaka Fåni - 5 augusti 2008 18:45


Alla ungdommar äääälskar oss, speciellt när garaget ska städas >:) Det bilden inte avslöjar är att de har burit ut alla saker som är ungefär en miljard grejor innan de kunde börja sopa :)

Av Kaka Fåni - 5 augusti 2008 18:26


Inget nytt under solen... bara regn och det ska visst hålla på tills på fredag... :-( och kanske längre ändå :´-(

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Vem är du som besöker bloggen?
 En vän
 Någon ur familjen
 En som råkat komma fel
 En tillfällig gluttare
 En återkommande gluttare

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards